Conturi gratis pe trackerul www.scenefz.net
5 posters
Page 1 of 1
ok acuma treaba e in felul urmator.voi imi lasati emailul aici si in maxim 24 h aveti invitatia in emailul pe care mi lati dat.cautati in spam in inbox...invitatia o sa sune ceve de genu:admin scenefz.....ii dati click pe linkul ala mare care inseamna ca confirmati invitatia.daca nu o confirmati in 3 - 4 zile expira.ca sa stiti.dupa ce ati primit invitatia va rog reveniti aici cu un post"am primito e in regula...."ok deci de acum incolo lasati emailuri aici si veti primi invitatii.cat de multe pot da?nu stiu.incerc sa dau la toti care pot.daca se poate si 100.asa ca LASA-TI EMAILUL AICI.
lucian_22- Pici de hl
Re: Conturi gratis pe trackerul www.scenefz.net
vb foarte serios.dau invitatii gratis.intrebatil pe teylo,castillio sau castiel.toti au primit cate una.lasatimi emailul si veti primi invitatii.
lucian_22- Pici de hl
am primit invitatia e in regula...dar problema e ca mi'a cerut sa ma loghez si mi'a cerut un acount si o parola :-?...alea tre sa le creez eu?
robinek- Scoala de hl
gata am rezolvat
Invite Now confirmed
Your user account has now been confirmed!!
tnx lucian
te astept cu tutorialu
Invite Now confirmed
Your user account has now been confirmed!!
tnx lucian
te astept cu tutorialu
robinek- Scoala de hl
Uite robby aici pt tine si pt toti cei care nu stiu sa foloseasca un torrent:=>
Pasul 1: Downloadarea unui program de torrent şi instalarea lui.
Vă recomand BitTorrent sau uTorrent. Programele sunt asemănătoare (chiar şi la grafică) aşa că don’t worry. După ce l-aţi downloadat va trebui să-l instalaţi ca oricare alt soft. (Cele două programe sunt gratuite).
Pasul 2: Căutarea torrentilor pe trackerele de torrent.
Ce este un torrent?
Un torrent este un fişier (.torrent) ce conţine fişiere cu muzică, filme, jocuri sau documente. Se numeşte şi are terminaţia respectivă pentru a putea fi folosit cu programele de download.
Ce este un tracker de torrent?
Un tracker de torrent este un site ce oferă spre download filme, muzică, documente şi/sau jocuri în format-ul .torrent . Pe trackerele româneşti de torrent mai importante, de obicei îţi poţi face cont doar dacă ai o invitaţie. Cele mai cunoscute sunt: Scenefz,iplay, bittorrents, czone, filelist, torrentbits.
Pasul 3: Downloadarea torrentilor de pe trakerele de torrent.
După ce v-aţi făcut cont şi aţi găsit ceea ce aţi căutat pe respectivele siteuri, trebuie să downloadati torrentul respectiv (un fişier de forma .torrent). După downloadare acesta va avea iconiţa programului BitTorrent sau uTorrent.
Pasul 4: Downloadarea folosind programul BitTorrent sau uTorrent.
Daţi dubluclick pe fişierul .torrent, iar acesta se va deschide automat cu programul ce l-aţi instalat. După deschiderea acestuia, va trebui să vă apară o imagine.
Din acea fereastră va trebui să selectaţi locul în care doriţi să fie downloadat fişierul respectiv (jocul, filmul, melodia etc.). După ce daţi ok acesta ar trebui să apară în lista de “Downloading”, iar în scurt timp să apară şi viteza cu care este downloadat. Cu cât aveţi mai mulţi Seederi cu atât este mai bine pentru viteza de download.
Ce este un seeder?
Un seeder este o persoană de la care downloadati acel fişier. Atunci când căutaţi un film, un joc sau orice altceva este bine să-l downloadati pe cel care are mai mulţi seederi.
Pasul 5: Extractarea fişierelor din arhivă.
De obicei filmele şi jocurile ce sunt downloadate de pe torrent apar sub forma unor arhive (mai multe la număr). Pentru a avea jocul propriuzis sau filmul într-un format recunoscut de playere trebuie doar să daţi click dreapta pe prima arhivă din folder şi “extract here”.
sau daca nu ai inteles uitate la acest videoclip:=>
https://www.youtube.com/watch?v=59RVo5Zg10E
Pasul 1: Downloadarea unui program de torrent şi instalarea lui.
Vă recomand BitTorrent sau uTorrent. Programele sunt asemănătoare (chiar şi la grafică) aşa că don’t worry. După ce l-aţi downloadat va trebui să-l instalaţi ca oricare alt soft. (Cele două programe sunt gratuite).
Pasul 2: Căutarea torrentilor pe trackerele de torrent.
Ce este un torrent?
Un torrent este un fişier (.torrent) ce conţine fişiere cu muzică, filme, jocuri sau documente. Se numeşte şi are terminaţia respectivă pentru a putea fi folosit cu programele de download.
Ce este un tracker de torrent?
Un tracker de torrent este un site ce oferă spre download filme, muzică, documente şi/sau jocuri în format-ul .torrent . Pe trackerele româneşti de torrent mai importante, de obicei îţi poţi face cont doar dacă ai o invitaţie. Cele mai cunoscute sunt: Scenefz,iplay, bittorrents, czone, filelist, torrentbits.
Pasul 3: Downloadarea torrentilor de pe trakerele de torrent.
După ce v-aţi făcut cont şi aţi găsit ceea ce aţi căutat pe respectivele siteuri, trebuie să downloadati torrentul respectiv (un fişier de forma .torrent). După downloadare acesta va avea iconiţa programului BitTorrent sau uTorrent.
Pasul 4: Downloadarea folosind programul BitTorrent sau uTorrent.
Daţi dubluclick pe fişierul .torrent, iar acesta se va deschide automat cu programul ce l-aţi instalat. După deschiderea acestuia, va trebui să vă apară o imagine.
Din acea fereastră va trebui să selectaţi locul în care doriţi să fie downloadat fişierul respectiv (jocul, filmul, melodia etc.). După ce daţi ok acesta ar trebui să apară în lista de “Downloading”, iar în scurt timp să apară şi viteza cu care este downloadat. Cu cât aveţi mai mulţi Seederi cu atât este mai bine pentru viteza de download.
Ce este un seeder?
Un seeder este o persoană de la care downloadati acel fişier. Atunci când căutaţi un film, un joc sau orice altceva este bine să-l downloadati pe cel care are mai mulţi seederi.
Pasul 5: Extractarea fişierelor din arhivă.
De obicei filmele şi jocurile ce sunt downloadate de pe torrent apar sub forma unor arhive (mai multe la număr). Pentru a avea jocul propriuzis sau filmul într-un format recunoscut de playere trebuie doar să daţi click dreapta pe prima arhivă din folder şi “extract here”.
sau daca nu ai inteles uitate la acest videoclip:=>
https://www.youtube.com/watch?v=59RVo5Zg10E
lucian_22- Pici de hl
oh....eu pana acum foloseam strongDC ++ si din cate vad nu e mare diferentza doar ca la strong nu sunt asa zisele trackere...oricum ms pentru invitatie si pentru tutorial cu timpu cre ca o sa ma familiarizez cu programu :)
robinek- Scoala de hl
trebuie sa te familiarizezi cu programul.de pe torente tragi cu viteze fff mari.dupa cum am spus fratele meu in romania trage cu 12 mb/sec.cea ce inseamna un film in 30 sec.pe cand pe strong dc nu ai viteze de genul asta.acolo se limiteaza vitezele...bla bla.dar aici fiind un site privat nu ai voie sa limitezi vitezele si de acea ai viteze f mari.incearcal si vei intelege de ce este mai bun.
lucian_22- Pici de hl
pai am mai auzit pe la lume ca este ori un site or nuj ce numit filelist...si ca de acolo poti downloada cu torrent dar nuj care'i treaba ca mie nu imi merge :D
robinek- Scoala de hl
filelist e cu bani sau invitatie.la fel ca scenefz.numai ca aici am eu invitatii si de aia...:Dsunt ff multe siteuri de torrente.dar chestia cu torentele e in felul urmator.trebuie asa fii atent la seed.daca sunt 30 persoane care au torrentul ala sa seed at il tragi super bine(eu il trag bine si cand sunt 5)dar at cand e o singura persoana viteza este cea pe care o are persoana respectiva.dar cand sunt 30(poate sa fie si 1000-pana la infinit persoane la seed unui torrent,depinde de cat de cunoscut e si de bine se vede)toata viteza se aduna.de la un seed 1 mb de la altul inca 1 mb si \tot asa pana tragi cu 10-20 mb/sec....
lucian_22- Pici de hl
MERSI MUUULT !!!
Imi merge perfect nam nicio problema :) .. (astazi am primit invitatia)
PS:Pe filelist sunt numai copii care pun facaturi .. o sa iti iei tzeapa de multe ori acolo
Imi merge perfect nam nicio problema :) .. (astazi am primit invitatia)
PS:Pe filelist sunt numai copii care pun facaturi .. o sa iti iei tzeapa de multe ori acolo
|bK|^A|ien- Liceul de hl
Hmmm tia ajuns cam tarziu trebuia sati ajunga acum cateva zile...in fine e bine ca ai primito.nu ai pt ce.ma bucur ca inca am putut sati dau si tie....
lucian_22- Pici de hl
lucian_22 wrote:Hmmm tia ajuns cam tarziu trebuia sati ajunga acum cateva zile
..Da.. dar tot ce conteaza e k a ajuns .. am crezut ca nu mai vine
|bK|^A|ien- Liceul de hl
|bK|^F@N>S@L!3R!- Posts : 15
tiam trimiso si tie dar nu stiu sigur daca mai pot da.ca cred ca mau prins si nu mai imi dau dar asteapta maxim 1 saptamana in cel mai rau caz,lui alien ia venit in cam 4-5 zile daca nu ma insel.desi nu promit nimik....
lucian_22- Pici de hl
Bn astept! poate vine MS!
|bK|^F@N>S@L!3R!- Posts : 15
funky
ionut_dj_firsth@yahoo.com
o invitatie pe scenefz as dori, daca se poate
si oricene care doreste muzica noua sa veche(raritati)
puteti intra pe id-ul meu
va multumesc
o invitatie pe scenefz as dori, daca se poate
si oricene care doreste muzica noua sa veche(raritati)
puteti intra pe id-ul meu
va multumesc
djfunkymix_the_best- Posts : 1
Page 1 of 1