intrebare catre teylo
4 posters
Page 1 of 1
intrebare catre teylo
teylo am posibilitatea sa dau mai multe invitatii pe www.scenefz.net nu sunt sigur cate dar destule pot.intrebarea este imi dai voie sa fac aici un topic cu(de ex)eu cer adresa de email si ei imi lasa si eu le dau contul prin PM?eu aici in spania trag cu 2 mb/sec un film in 10 min sau mai putin.in bucuresti fratimiu tragea cu 12 mb /sec un film in 1 min.e cel mai bun tracker cu torrente din romania.zimi daca da sau nu.numi dati inca emailurile pana nu e de acord teylo.pls.
lucian_22- Pici de hl
Re: intrebare catre teylo
supoer mosule.ok acuma treaba e in felul urmator.voi imi lasati emailul aici si in maxim 24 h aveti invitatia in emailul pe care mi lati dat.cautati in spam in inbox...invitatia o sa sune ceve de genu:admin scenefz.....ii dati click pe linkul ala mare care inseamna ca confirmati invitatia.daca nu o confirmati in 3 - 4 zile expira.ca sa stiti.dupa ce ati primit invitatia va rog reveniti aici cu un post"am primito e in regula...."ok deci de acum incolo lasati emailuri aici si veti primi invitatii.cat de multe pot da?nu stiu.incerc sa dau la toti care pot.daca se poate si 100.asa ca LASA-TI EMAILUL AICI.
lucian_22- Pici de hl
mosule inchide topicul asta.am facut alt topic nou cu titlul care trebuie.nu"intrebare pt teylo".ca asa nu vede nimeni pana nu intra.scz.:Dsi sami zici daca ai primit invitatia.
lucian_22- Pici de hl
trimisa.la fel in 3 zile daca nu o confirma expira.in 24 h o are
lucian_22- Pici de hl
ok versace trimisa.maine o ai.scz de intarziere dar nu mam mai uitat in topicul asta.deschisesem alt topic cu chestiia asta.si siteul respectiv a fost oprit pana azi.scz.maine o ai.
lucian_22- Pici de hl
intrebare catre teylo
Mai poti da invitatii k vreau si eu :)
andr3l9@yahoo.com
andr3l9@yahoo.com
|bK|^A|ien- Liceul de hl
nu stiu alien nu promit nimik.O sa incerc azi.maine ar trebui sa o ai pe emailul dat.daca nu o ai maine nu mai pot da...
lucian_22- Pici de hl
Page 1 of 1