Clan Wars , 1v1 ,etc. ..
+5
teylo
|bK|^d0k
-AG-
ChibriD
|bK|^A|ien
9 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Clan Wars , 1v1 ,etc. ..
mai bn stabiliti o ora exacta de ex: vineri la ora 20:00 Ilogic AG sau svr meu pt un clan train!!Vreti?!
teylo wrote:mai bn stabiliti o ora exacta de ex: vineri la ora 20:00 Ilogic AG sau svr meu pt un clan train!!Vreti?!
..da ar fi bine .. astia de la XR au forum ?? .. dar mai intai sa ne antrenam .. sa ne stabilim o ora si sa intram toti pe mes.. teylo si ChibriD daca vreti sa participati si voi la antrenamente add me :)
|bK|^A|ien- Liceul de hl
Stabiliti o ora in puii mei:D xD
ex: numai nu vineri=)) ca plec al tara
deci duminica ora 20:00 sv: teylo-adjud bla bla:)
ex: numai nu vineri=)) ca plec al tara
deci duminica ora 20:00 sv: teylo-adjud bla bla:)
ChibriD- Scoala de hl
Bai baieti dar voi numai 1 zi pe saptamana puteti sa va antrenati?ce naibii.faceti antrenamente zilnic 1 ora macar.2 harti macar.harta voastra si harta lor....XR nu sunt chiar asa noobi noi am jucat cu ei.phill mai ales e fff bun pe orice harta....nu ii luati drept noobi ca va inselati amarnic.....
lucian_22- Pici de hl
lucian_22 wrote:Bai baieti dar voi numai 1 zi pe saptamana puteti sa va antrenati?ce naibii.faceti antrenamente zilnic 1 ora macar.2 harti macar.harta voastra si harta lor....XR nu sunt chiar asa noobi noi am jucat cu ei.phill mai ales e fff bun pe orice harta....nu ii luati drept noobi ca va inselati amarnic.....
daa.. am jucat cu unul si scorul na fost chiar asa de placut pt mn :-s
Last edited by |bK|^A|ien on Thu Jun 24, 2010 10:14 pm; edited 1 time in total
|bK|^A|ien- Liceul de hl
lol...da mosu phill ala e teroare joaca super bine..
ChibriD- Scoala de hl
Clan Wars , 1v1 ,etc. ..
Fratilor ne intalnim duminica la ora 20.00 pe sv lui teylo........cine nu poate sa vina sa fie sanatos:)
Acum vreau sa stiu si yo care sunt mapele pe care ne vom antrena ..apropo de antrenament sunt de acord cu lucian k ar trebui sa ne antrenam de mai multe ori intr-o saptamana(nu chiar zilnic o ora)
Acum vreau sa stiu si yo care sunt mapele pe care ne vom antrena ..apropo de antrenament sunt de acord cu lucian k ar trebui sa ne antrenam de mai multe ori intr-o saptamana(nu chiar zilnic o ora)
|bk|^ExCeS- Posts : 32
..de acord dar dami buzz pe mes cand ma prinzi,cand ne antrenam ..mapa lor e ag_crossfire sau crossfire ... a noastra sa fie boot_camp .. (acolo au cele mai multe pierderi .. iar respawnurile sunt grele|bk|^ExCeS wrote:Fratilor ne intalnim duminica la ora 20.00 pe sv lui teylo........cine nu poate sa vina sa fie sanatos:)
|bK|^A|ien- Liceul de hl
respawnurile nu sunt grele am jukat de 7 ori astazi mapa si le-am invatat mai p toate am vazut k era unu d punea laserere und apare , iar asta e f Nasjpa
eu trb sa i le disturg ... asa k am invat respawnurile:))
~~~~~~~~~~~~~~~::: BlackMesa :::The best site for Half-life:::|bK|^Florynel:::~~~~~~~~~~~~~~~
eu trb sa i le disturg ... asa k am invat respawnurile:))
~~~~~~~~~~~~~~~::: BlackMesa :::The best site for Half-life:::|bK|^Florynel:::~~~~~~~~~~~~~~~
|bK|^d0k- Posts : 35
nu e vb de asta...e alta...ex: ti'l baga langa gaus..il omorii unde urmeaza sa il bage? aa?..arc;)
ChibriD- Scoala de hl
da intodeaua e asa?? de ex il baga la rpg da? apoi il bag mereru de ex la arC??
|bK|^d0k- Posts : 35
respawndurile sunt puse intr-un anumit fel, ordine bla bla
daca urmaresti unde il baga vei vedea ca au ordine fiecare si totul e calculat...
ex: crossfire: honregun,357, arc (sau 9mmarm)
daca urmaresti unde il baga vei vedea ca au ordine fiecare si totul e calculat...
ex: crossfire: honregun,357, arc (sau 9mmarm)
ChibriD- Scoala de hl
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3