Am renuntat
4 posters
Page 1 of 1
Am renuntat
Salut baieti vroiam sa va anunt ca nu mai sunt in boss.Am renuntat.Mam certat in ultimele zile cu 4 din ei si imi ajunge sa fiu insultat.....am vrut doar sa stiti sa nu ma luati la intrebari....
lucian_22- Pici de hl
Re: Am renuntat
oau...asta da veste, chiar ziceai acu vro saptaman ca de la o vreme te cam certi cu toata lumea...oricum HoC e baza:>lucian_22 wrote:Salut baieti vroiam sa va anunt ca nu mai sunt in boss.Am renuntat.Mam certat in ultimele zile cu 4 din ei si imi ajunge sa fiu insultat.....am vrut doar sa stiti sa nu ma luati la intrebari....
robinek- Scoala de hl
da dar cu boss eram de 1 an cu ei am inceput sa joc hl ei mau antrenat si asa mai departe....dar ce sa faci life"s go on.ei spun ca eu sunt problema dar toata lumea incepe si ma injura cand are chef si eu ar trebui sa stau drepti de fiecare data.......si atunci cand spun ceva toata lumea imi sare in cap...
lucian_22- Pici de hl
lol mosu, relax oricum in clanu ala BOSS e plin de ratatii...stii si tu bine de cate 10 de orii am luat ban...nab...
ai HoC-ul la baza, cu iz0 acolo, deci np..
ai HoC-ul la baza, cu iz0 acolo, deci np..
ChibriD- Scoala de hl
dap are dreptate si chibrid...oau nu stiu cum de suntem de acord cu aceeasi parere
robinek- Scoala de hl
Mersi de propunere mosule dar momentan prefer sa fiu "liber de contract"vorba celor de sus sunt cu hoc momentan si ma simt bine.cu toate ca pe langa ei sunt un adevarat noob si nu prea vreau sa joc in meciuri oficiale ca mie frica sa nu pierd,dar ei sunt langa mine si ma sustin....
lucian_22- Pici de hl
Daca ai veni in bk ar mai fi ceva de clanul asta.Ar fi mult mai cunoscut si mai respectat.Tu te ocupi de mapping,ca si mine,dar te pricepi mult mai bine.Ai putea face mape pentru acest clan si sa te intelegi foarte bine cu jucatorii.Chiar as vrea sa intri in clanul asta.Romani pentru romani!!
Daca ai pus problema in felul asta atunci o sa ma mai gandesc.Dar nu promit nimik...
lucian_22- Pici de hl
Page 1 of 1